Happy Park(ing) Day

Banner

Park(ing) Day is een internationaal fenomeen, een jaarlijks terugkerende interventie waarbij bewoners, ondernemers, artiesten of wie dan ook voor één dag straatparkeerplaatsen omtoveren tot kleine stadsparkjes.  

Doe mee met Park(ing) Day op 21 september 2018!

Op vrijdag 21 september doet Rotterdam voor de vijfde keer mee aan Park(ing) Day. Ieder jaar weer zijn er verrassende parkjes waar van alles te doen is. Denk aan een expositie, yoga of een parkje om te ontspannen. Tijdens Park(ing) Day kan iedereen overal in de stad een parkeerplaats claimen tussen 7:00u en 22:00u. Alles is mogelijk, zolang het geen commerciële activiteit is. Let nog even op dat je geen parkje maakt bij een in-/uitrit gaat, laad- en losplaatsen, gehandicaptenplaatsen of gereserveerde parkeerplaatsen voor autodelen of elektrische auto’s.

Wil jij de stad ook veranderen in een groene oase, doe dan mee en claim een parkeerplaats!

Leen een kunstgrasmat

Ook dit jaar zorgen wij ervoor dat iedereen er groen bij zit. We hebben een groot aantal kunstgrasmatten die je kunt lenen om je parkeerplaats te vergroenen. De matten zijn op een centraal punt op te halen. De details volgen nog. Voor meer informatie en om je aan te melden neem je contact op met Pauline schreurs.pauline@gmail.com. Zo voorzien wij jou graag van een grasmat, zetten jouw parkje onder de aandacht en nog veel meer!

Park(ing) Day zal in samenwerking met de Gemeente Rotterdam, Stadslab Rotterdam en de Mobility Challenge plaatsvinden.